22 Temmuz 2013 Pazartesi

Çiçek dünyası nedir?

Teknolojinin bu seviyeye geleceğini söyleseler emin olun inanmazdım. Bugün geriye dönüp baktığımızda özellikle internetin yaygınlaşması ile teknoloji son derece hızlı bir gelişme gösterdi.

Bundan 20-30 sene öncesine kadar bilimsel icatların, yayınların bir yerden başka bir yere gitmesi belki günler, aylar hattâ yıllar alabiliyordu. Oysa bugün bir tuşla saniyenin yarısının yarısı bir hızda dünyanın herhahgi bir yerinde yaşanan gelişmeleri anında takip edebiliyorsunuz. E, bunlardan nasibini alanlardan bir tanesi de çiçek dünyası oldu.

Çiçek dünyası, deyince aklımıza neler gelmeli. Aslında bu isim çok geniş bir kavram dünyasına sahip. Zira çiçek dünyası deyince, çiçekle ilgili olan her şeyin aklımıza gelebileceğini kastediyoruz:

Çiçek çeşitleri, çiçek bakımları, çiçek tanıtımları, çiçek alım-satımı, dünyada çiçek üretimi, Türkiye'de çiçek üretimi, sevgiliye hangi çiçek alınır, anneye hangi çiçek alınır, öğretmenler gününde hangi çiçek alınır gibi çok geniş bir yelpazeye sahip olacağız.

Yazacağımız yazılar hem güncel olacak hem de işinize yarar olacaktır. Diyelim anneler günü haftasındayız, anneler günü ve çiçek ile ilgili bir yazı kaleme alacağız. Tabii burada hemen kapitalizmin çarklarından biri olduğumuzu düşünmeyin. Zira kastettiğimiz şey sizi hemen online çiçek alışverişine yönlendirmek değil. Lütfen bu algılanmasın. Biz size çiçeklerle ilgili tüm bilgileri vereceğiz, sonrası size kalmış.

İşte tüm bu sebeplerden ötürü çiçeğe ilginiz varsa bize de ilginiz olmalı. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder